Idepalistit

Idepalin on perustanut porvoolainen pariskunta, viestinnän ammattilainen Hani ja taloushallinnon konkari Nikko. Alunperin molemmat ärsyyntyivät siihen, kuinka sivutoimista yrittäjyyttä pidettiin mahdottomana ja toisaalta omaa osaamista ei tullut hyödynnettyä täysipainoisesti. Idepalisteina toteutamme nyt yhteiskunnallisesti merkittävää tehtäväämme erikoisosaamisen hukkajahdissa.

Hani Olsson

Hani on viestinnän kokenut konkari, ammatillinen opettaja, koulutettu työnohjaaja ja pian myös yrityssparraaja. Hän on onnellinen siitä, että on päättänyt hakeutua erilaisiin työtehtäviin ja nähnyt siten ikäisekseen monenlaisia työympäristöjä. Ammatillisesti tämä keski-ikäinen gimmeli innostuu mm. työn muutoksesta ja henkilöbrändeistä. Siksi Idepalin perustaminen oli hänelle niin tärkeää, kun ympärillä olevat työkaverit eivät vain osanneet nähdä omaa ammattitaitoaan. Entäpä jos jatkossa heillä olisikin monta ammattia, monta työtä tai työpaikkaa? Entäpä jos koostaisi itsekin ammatillisen identiteettinsä pienistä puroista?

Ammatillista osaamista pitää voida hyödyntää myös virka-ajan ulkopuolella.

Päivätyönään hän vauhdittaa valtion hankintojen digitalisaatiota. Muutosjohtamisen työkaluina hänellä on mm. ohjausta, koulutusta ja viestintää. Valtionvarainmisteriön omistamasta kärkihankkeesta voit lukea lisää osoitteessa handi.fi.

hani.olsson(a)idepal.fi
p. 0500 51 90 60

Tutustu tarkemmin

Intohimojani:
– Henkilöbrändit ja työnantajakuva
– Koulutus ja sisäinen viestintä
– Muutosjohtaminen ja prosessikehittäminen

Persoonani:
– Iloinen
– Aito
– Idearikas

Nikko Olsson

Nikko on taloushallinnon kokenut ammattilainen, jolla yli kahdenkymmenen vuoden kokemus hyvinkin erilaisista taloushallinnon töistä. Työkokemusta on syntynyt pörssiyrityksistä, valmistavan teollisuuden yrityksistä, palveluyrityksistä sekä rahoitusalanyrityksistä. Hänen vahvuutensa löytyvät esimerkiksi sisäisen laskennan, konsernikirjanpidon, rahoituksen ja taloushallinnon järjestelmähankkeiden osa-alueilta. Hän on onnellinen siitä, että on päässyt tekemään erilaisia taloushallinnon töitä erilaisissa yritysympäristöissä.

nikko.olsson(a)idepal.fi
p. 040 72 19 233

Tutustu tarkemmin

Intohimoni:
– Data-analyysit
– Pullonkaulat ja ongelmanratkaisu
– Liiketoiminnan kehittäminen

Luonteeni:
– Kiltti
– Impulsiivinen
– Realistinen