Idepalistit

Idepalin on syntynyt intohimosta siihen, kuinka suomalaista erikoisosaamista hyödynnetään. Tuomme työelämään tehokkuutta, jatkuvaa kehittymistä ja ennen kaikkea cheerleading-kulttuuria.

Työelämän cheerleaderit palveluksessanne

Työelämä on nykyisin aika rankka, eikä yksikään ihminen saa osakseen liikaa kannustusta. Sen vuoksi olemme perustaneet työelämän cheerleaderin toimenkuvan, jonka haltijat sitoutuvat levittämään cheer-fiilistä ympäristöönsä. Kyseessä on kunniatehtävä ja arvonimi, jonka ansaitsemisesta saa olla ylpeä.

Lavalla cheerleaderit ovat iloisia ja sädehtivät vahvasti elehtien. Työelämän cheerleaderiltä odotetaan työelämässä, että hän:

  • ymmärtää vastuunsa tiimihengen kasvattamiseksi
  • auttaa jokaista tiimissä ja luottaa tiimikavereihinsa
  • pyrkii kunnianhimoisesti rohkeisiin stuntteihin työelämässä
  • uskaltaa ottaa riskejä ja pääsee yli virheistä nopeasti
  • harjoittelee ahkerasti.

Työelämän cheerleader ymmärtää, että kovimmat stuntit ovat yhteistyön ja harjoittelun tulosta.

Hani Olsson

Hani on viestinnän kokenut konkari, ammatillinen opettaja, koulutettu työnohjaaja ja pian myös yrityssparraaja. Hän on onnellinen siitä, että on päättänyt hakeutua erilaisiin työtehtäviin ja nähnyt siten ikäisekseen monenlaisia työympäristöjä. Ammatillisesti tämä keski-ikäinen gimmeli innostuu mm. työn muutoksesta ja henkilöbrändeistä. Siksi Idepalin perustaminen oli hänelle niin tärkeää, kun ympärillä olevat työkaverit eivät vain osanneet nähdä omaa ammattitaitoaan. Entäpä jos jatkossa heillä olisikin monta ammattia, monta työtä tai työpaikkaa? Entäpä jos koostaisi itsekin ammatillisen identiteettinsä pienistä puroista?

Ammatillista osaamista pitää voida hyödyntää myös virka-ajan ulkopuolella.

Päivätyönään hän vauhdittaa valtion hankintojen digitalisaatiota. Muutosjohtamisen työkaluina hänellä on mm. ohjausta, koulutusta ja viestintää. Valtionvarainmisteriön omistamasta kärkihankkeesta voit lukea lisää osoitteessa handi.fi.

hani.olsson(a)idepal.fi
p. 0500 51 90 60

Intohimojani:
- Henkilöbrändit ja työnantajakuva
- Koulutus ja sisäinen viestintä
- Muutosjohtaminen ja prosessikehittäminen

Persoonani:
- Iloinen
- Aito
- Idearikas

Kirsi Brummer

Kirsi on monessa liemessä keitetty osaamisen kehittämisen ammattilainen, ammatillinen opettaja ja koulutettu työnohjaaja. Hän on toiminut useissa tehtävissä koulutuksen ja oppimisen saralla niin esimiehenä, tutkijana kuin asiantuntijanakin. Tällä hetkellä ammatillisen toiminnan keskiössä on esimiestyön kehittäminen, oppimisen edistäminen työelämässä ja erityisesti verkko-oppimisen mahdollisuudet.

Kirsi on tiimipelaaja, joka syttyy yhdessä tekemisestä.

Päivätyönään Kirsi toimii Helsingin sosiaali- ja terveystoimialan osaamisen kehittämisen esimiehenä. Elämä on kokonaisuus ja kun työn sisältö on intohimo, läikkyy se yrittämisen myötä myös vapaa-ajalle.

kirsi.brummer(a)idepal.fi

Intohimojani:
– oppiminen ja oppimisen edistäminen
– koulutus ja osaamisen kehittäminen
– johtamisen kehittäminen
– uraohjaus

Persoonani:
– Rauhallinen
– Tulevaisuusorientoitunut
– Ystävällinen

Nikko Olsson

Nikko on taloushallinnon kokenut ammattilainen, jolla yli kahdenkymmenen vuoden kokemus hyvinkin erilaisista taloushallinnon töistä. Työkokemusta on syntynyt pörssiyrityksistä, valmistavan teollisuuden yrityksistä, palveluyrityksistä sekä rahoitusalanyrityksistä. Hänen vahvuutensa löytyvät esimerkiksi sisäisen laskennan, konsernikirjanpidon, rahoituksen ja taloushallinnon järjestelmähankkeiden osa-alueilta. Hän on onnellinen siitä, että on päässyt tekemään erilaisia taloushallinnon töitä erilaisissa yritysympäristöissä.

nikko.olsson(a)idepal.fi
p. 040 72 19 233

Intohimoni:
- Data-analyysit
- Pullonkaulat ja ongelmanratkaisu
- Liiketoiminnan kehittäminen

Luonteeni:
- Kiltti
- Impulsiivinen
- Realistinen