Q1: Verkkokauppoja ja työelämän cheerleadingiä

Idepalistien alkuvuosi on ollut vähintäänkin vauhdikas. Olemme avanneet kaksi uutta verkkokauppaa ja laajentaneet osaamistamme uusille osa-alueille.

Varusteita jenkkilajeihin: Jefukauppa ja Cheer.fi

Jefukauppa.fi avasi ovensa muutamaa tuntia ennen vuoden suurinta amerikkalaisen jalkapalloilun tapahtumaa eli Super Bowlia helmikuun alussa. Koko perhe Idepalin takana on tavalla tai toisella ollut mukana jenkkifutiksessa. Perheenisä Nikko on vanhimpana kokeneinkin: Hän on pelannut reilut kymmenen vuotta, valmentanut useamman kerran vaahteraliigan mestaruuksiakin, valmentanut naisia ja viimeiset vuodet lapsia. Voitte arvata, että lasten valmentaminen on se kaikkein haastavin. Perheessä on kolme lasta, kaksi poikaa ja tyttö, jotka kaikki harrastavat jefua. Äidin jefu-ura kentällä jäi yhteen harjoittelukertaan, mutta kentän laidalla hän on tosi hyvä kioskitäti. Pojat ovat lisäksi ahkeria seeproja kentillä.

Jefukauppa syntyi rakkaudesta lajiin.

Tyttömme harrastaa jenkkifutiksen lisäksi myös cheerleadingiä. Pienestä päähänpistosta hulluuntuneina menimme ja perustimme lajille oman portaalin ja ryhdyimme samalla mm. cheerleading-kenkien maahantuojiksi. Tämän taakse syntyi uusi yhtiökin. Tällä hetkellä suurin myyntiryhmä on kannatustuotteet, joissa koko tuotto menee tytärtemme joukkueelle. Eli rahasta emme tätäkään hommaa tee. <3

Osoitteessa Cheer.fi/FscBrilliance saat ostettua iloisia Cheer on Monday -tuotteita ja samalla tuettua nuorten urheiluharrastusta. Käytä koodia BrLaraO, niin toimitus onnistuu meidän kauttamme.

Cheerleading työelämässä

Ryhdyimme hiljan osakkaiksi Cheer on Monday -nimiseen yhtiöön, joka välittää cheerleading-tuotteita ja cheer-fiilistä maailmaan. Samalla yhtiön toimitusjohtajaksi nimettiin Idepalin perustaja Hani Olsson. Hänen virallinen ja se tärkeämpi tittelinsä on työelämän cheerleader.

Työelämän cheerleaderinä Hani sitoutuu

  • edistämään työyhteisön ilmapiiriä
  • kannustamaan työkavereitaan
  • yrittämään rohkeampia stuntteja ja
  • pääsemään virheistä yli
  • positiivisen asenteensa avulla.

Cheer on Mondayn toinen työelämän cheerleader on Nanna Sundman. Samalla työelämän cheerleadereiden tyttäret, ne kaksi oikeaa cheerleaderia, perustivat Cheer.fi-verkkokaupan cheerleading-tarvikkeille ja harjoitteluvideoille.

Tutustu cheer-leidien tunnelmaan osoitteessa cheeronmonday.fi sekä tyttöjen cheer-videoihin osoitteessa cheer.fi.

Sparrausta pienyrittäjille

Hani Olsson päätti alkuvuonna kaksivuotiset opintonsa ja valmistui työnohjaajaksi. Opinnot jatkuvat vielä Redesanin sparraajakoulutuksessa, jossa sparrausta tarjotaan nimenomaan pienyrittäjille.

Sparraus on työnohjausta kevyempi tukimuoto ja sitä voidaan tarjota myös kertaluonteisesti.

Tutustu työnohjauspalveluihin.